Gymvereniging Olympia Leende is opgericht op 1 september 1971 en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ruim 150 leden. Olympia Leende verzorgt sportactiviteiten voor alle leeftijden en niveaus. Bovendien blijven we nauw samenwerken met de KNGU Sportbond om onze sportgemeenschap te versterken.

De kernactiviteiten zijn:

  • Turnen
  • Dans
  • Conditiesporten voor volwassenen
  • Pilates

Al onze lessen vinden plaats in de sport- of cultuurruimte van het nieuwe Gemeenschapshuis De Schammert. Het adres is Dorpstraat 59 in Leende en de hoofdingang is te bereiken via de zij ingang aan de Kerkstraat.

Missie

Onze missie als Gymvereniging Olympia Leende is om sport en beweging toegankelijk te maken voor alle leden van onze gemeenschap. Door middel van ons brede scala aan activiteiten, zoals turnen, dans, conditiesporten en Pilates, willen we onze leden inspireren en motiveren om actief en gezond te leven. We streven naar een veilige en ondersteunende omgeving waar onze leden kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau.

Bestuur

Met de ingang van het sportseizoen 2022-2023 bestaat uit bestuur van Gymvereniging Olympia uit:

Voorzitter: Lisanne Eggels

Penningmeester: Stijn Albers

Secretariaat: Rudy Gerris

Ledenadministratie: Ellen Peeten-Keijsers

Evenementenorganisatie: Sophie van Tartwijk en Kess van Dijk

Omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen naast onze vaste baan en gezinsverplichtingen, verwelkomen we enthousiaste mensen die ons willen helpen met de dagelijkse gang van zaken binnen onze vereniging. Dit kan variëren van het organiseren van het feesten, turnuitjes, het creëren van originele PR-content tot het leggen van contacten met sponsoren. We verwachten van niemand meteen een bestuursfunctie te bekleden. Als je het leuk vindt om ons te helpen of als je een goed idee hebt voor een van onze activiteiten, stuur dan een e-mail naar info@olympialeende.nl. We kijken uit naar je bericht!

 Het gehele bestuur is te bereiken via het secretariaat op het mailadres info@olympialeende.nl

 Wij bedanken het oude bestuur voor de inzet en het enthousiasme waarmee zij Olympia de afgelopen jaren hebben gestuurd.

Leiding

Turnen recreanten en selectie

Karin Verhagen – van den Dungen

Dans

Lisanne Eggels

Fleur van der Heijden

Jip van Eert

Urban Sports/ Kleutergym

Chris Gijsbers

Mixx-les volwassenen

Gerbert Bongers

Suzanne Beyer – van Griensven

Pilates

Lats Varga

Beweeggroep ouderen

Gerbert Bongers