Klik hier om doorverwezen te worden naar ons aanmeldformulier.

Na inschrijving krijg je altijd een bevestiging van de ledenadministratie. Indien er direct plaats is in de les, krijg je meteen een uitnodiging voor de proeflessen. Indien er een wachtlijst is, krijg je een uitnodiging voor het volgen van de proeflessen op het moment dat er plaats is in de les.

Als vereniging hebben we een verzekering voor leidinggevenden en de deelnemers bij de sportbond KNGU. Deze verzekering is er ook voor de deelnemers aan de proeflessen.

Na 2 proeflessen wordt het lidmaatschap automatisch geactiveerd, tenzij je de inschrijving annuleert. Deze annulering moet binnen 1 week na de laatste proefles via een e-mail bericht naar info@www.olympialeende.nl ontvangen zijn bij onze ledenadministratie. Anders zullen we genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen.

Een lidmaatschap bij Olympia is gedurende een halfjaar. Het opzeggen van een lidmaatschap kan bij aanvang van het sportseizoen tot uiterlijk 31 juli of halverwege het sportseizoen tot uiterlijk 31 december. Is het lidmaatschap niet voor deze data opgezegd? Dan wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

Opzeggen

Je gaat ons verlaten? Dat vinden we jammer!
  1. Bespreek de opzegging en de reden hiervan met de trainer.
    Trainers besteden veel aandacht en energie aan hun sporters en vinden het belangrijk om van de sporter zelf (of de ouder) te horen waarom er wordt opgezegd. Bovendien kan de trainer soms naar aanleiding van een signaal van een sporter iets veranderen in de lessen.
  2. Zorg dat eventuele openstaande facturen zijn betaald.
  3. Vul het opzegformulier (zie hieronder) in.
  4. Pas als je bevestiging hebt ontvangen vanuit de ledenadministratie, is de opzegging definitief.

Goed om te weten:

  • Zolang je niet schriftelijk hebt opgezegd, blijf je lid, maakt Olympia kosten en betaal je dus contributie.
  • Bij Olympia is het seizoen in twee termijnen verdeeld. Je kunt (een maand van te voren) per termijn opzeggen, dus twee keer per jaar. Hieronder vind je daarover meer informatie.

Opzeggen kun je uitsluitend doen door het opzegformulier in te vullen. Klik daarvoor op de knop hieronder:

Opzegdata

Je kunt op de volgende twee momenten het lidmaatschap laten stopzetten, dat moet je wel steeds een maand vooraf schriftelijk doorgeven:

  • uiterlijk 31 december afmelden (het lidmaatschap stopt op 1 februari)
  • uiterlijk 31 juli afmelden (het lidmaatschap stopt op 1 september)

Waarom (tijdig) opzeggen per termijn?

De omvang van de verschillende groepen is bepalend voor het inplannen van de lessen (aantal groepen) en voor het inhuren van de daarvoor benodigde trainers. Daarnaast moet Olympia voor elke sporter contributie betalen aan de bond, de KNGU.