Gymvereniging Olympia Leende

TURNEN - JAZZDANS - GYM

 

Lidmaatschap

Klik hier om doorverwezen te worden naar ons aanmeldformulier.

Na inschrijving krijg je altijd een bevestiging van de ledenadministratie. Indien er direct plaats is in de les, krijg je meteen een uitnodiging voor de proeflessen. Indien er een wachtlijst is, krijg je een uitnodiging voor het volgen van de proeflessen op het moment dat er plaats is in de les.

Als vereniging hebben we een verzekering voor leidinggevenden en de deelnemers bij de sportbond KNGU. Deze verzekering is er ook voor de deelnemers aan de proeflessen.

Na 2 proeflessen wordt het lidmaatschap automatisch geactiveerd, tenzij je de inschrijving annuleert. Deze annulering moet binnen 1 week na de laatste proefles via een e-mail bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvangen zijn bij onze ledenadministratie. Anders zullen we genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen.

Een lidmaatschap bij Olympia is gedurende een halfjaar. Het opzeggen van een lidmaatschap kan bij aanvang van het sportseizoen tot uiterlijk 1 september of halverwege het sportseizoen tot uiterlijk 31 januari. Is het lidmaatschap niet voor deze data opgezegd? Dan wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

Het (tijdelijk) opzeggen van het lidmaatschap kan enkel door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contributie

De contributie wordt berekend vanaf het moment van deelname aan de eerste (proef)les. Het bedrag per jaar is opgebouwd uit lescontributie en bondscontributie bij de KNGU. Voor het seizoen 2021-2022 is de bondscontributie € 23,20 voor de jeugd en € 28,60 voor de volwassenen. Nieuwe leden betalen de eerste keer €5,00 inschrijfgeld.

De contributie wordt in 2 delen betaald. De betaling van het eerste halfjaar bestaat uit het gehele bedrag van de bondscontributie en de helft van de lescontributie. Voor nieuwe leden is dit bedrag nog eens verhoogd met het inschrijfgeld. De betaling van het tweede halfjaar bestaat uit de andere helft van de lescontributie.

Wanneer je later in het sportseizoen instroomt moet je de het gehelde bedrag van de bondscontributie betalen, de lescontributie zal naar rato verrekend worden.

De contributie wordt door middel van automatische incasso betaald. Indien je geen gebruik wil maken van de automatische incasso zijn er bijkomende administratieve kosten van €2,50 per jaar.

 

De contributie voor seizoen 2021-2022 bedraagt:

Turnen Selectie 2x per week

€ 531,=

Turnen Selectie 1x per week

€ 278,=

Turnen meiden < 10 jaar

€ 236,=

Urban Sports

€ 166,=

Jazz dans t/m groep 5

€ 124,50

Jazz dans vanaf groep 6

€ 166,=

Mixx lessen 

€ 209,=

Pilates

€ 225,=

Beweeggroep ouderen

€ 209,=

 

 Bij deelname aan meerdere lessen wordt een korting aangeboden.

  • Kinderen en jeugd ontvangen 30,- korting 
  • Volwassenen ontvangen 50% korting welke berekend is op de goedkoopste les

 

 

Rekening gegevens Gymvereniging Olympia

Rekeningnummer:
Olympia Leende (IBAN)

 NL16 RABO 01274 000 52