Gymvereniging Olympia Leende

TURNEN - JAZZDANS - GYM

 

Lidmaatschap

Klik hier om doorverwezen te worden naar ons aanmeldformulier.

Na inschrijving krijg je altijd een bevestiging van de ledenadministratie. Indien er direct plaats is in de les, krijg je meteen een uitnodiging voor de proeflessen. Indien er een wachtlijst is, krijg je een uitnodiging voor het volgen van de proeflessen op het moment dat er plaats is in de les.

Als vereniging hebben we een verzekering voor leidinggevenden en de deelnemers bij de sportbond KNGU. Deze verzekering is er ook voor de deelnemers aan de proeflessen.

Na 2 proeflessen wordt het lidmaatschap automatisch geactiveerd, tenzij je de inschrijving annuleert. Deze annulering moet binnen 1 week na de laatste proefles via een e-mail bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvangen zijn bij onze ledenadministratie. Anders zullen we genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen.

 

Contributie

Hoe is de contributie opgebouwd?
De contributie wordt berekend vanaf het moment van deelname aan de eerste (proef)les. Het bedrag per jaar is opgebouwd uit lescontributie en bondscontributie. Voor het seizoen 2020-2021 is de bondscontributie €23,20 voor de jeugd en €28,60 voor de volwassenen. Nieuwe leden betalen de eerste keer €5,00 inschrijfgeld.


De contributie voor seizoen 2020-2021 bedraagt:

Turnen Selectie 2x per week

€ 531,=

Turnen Selectie 1x per week

€ 278,=

Turnen meiden < 10 jaar

€ 236,=

Turnen jongens

€ 275,=

Jazz dans t/m groep 5

€ 124,50

Jazz dans vanaf groep 6

€ 166,=

Hiphop

€ 166,=

Jazz + Hiphop

€ 306,=

Mixx lessen 

€ 209,=

Pilates

€ 225,=

 

Vragen en antwoorden:

 •  Halfjaarlijkse betaling: Hoe is deze opgebouwd?

  Deze termijnen als volgt berekend:

  1e half jaar: Deze contributie bestaat uit het gehele bedrag van de bondscontributie en de helft van de lescontributie. Voor nieuwe leden is dit bedrag nog eens verhoogd met het inschrijfgeld.

  2e half jaar: Deze contributie bestaat uit de andere helft van de lescontributie.

 

 • Wat als ik later in het seizoen start?

  Wanneer men later instroomt dient men toch de totale bondscontributie te betalen, de rest van de contributie is naar rato.

   

 • Wat als ik later in het seizoen stop?

  Onze contributie wordt halfjaarlijks geïnd. Wil je halverwege het sportseizoen stoppen, dan is er een mogelijkheid om je af te melden voor 31 januari.

   

 • Wat als ik geen gebruik wil maken van de automatische incasso?

   Indien je geen gebruik maakt van de automatische incasso, zijn er bijkomende administratieve kosten. Deze kosten bedragen €2,50 per half jaar. 

 

 

Rekening gegevens Gymvereniging Olympia

Rekeningnummer:
Olympia Leende (IBAN)

 NL16 RABO 01274 000 52